Niet vergeten No More Heroes 3? Na zijn eerste aanhangwagen bij de Game Awards 2019, de titel van Sprinkhaan Vervaardiging Suda51 is een fase van mediastilte ingegaan, waardoor Travis Touchdown-fans maandenlang met een droge mond ... tot vandaag!

"So, de botto" Suda51 heeft de eerste afbeelding op zijn sociale accounts gepubliceerd in-game van het derde hoofdstuk van de No More Heroes-sage, die in 2007 begon Nintendo Wii. Hoewel de actiefiguur van Mr. MeSeeks (uit de serie Rick & Morty) het grootste deel van de foto beslaat, kunnen we een glimp opvangen van de eerste kleine details van de nieuwe kaart van De kerstman vernietigt, die blijkbaar beschadigd zal raken tijdens de buitenaardse invasie van de nieuwe vijand: de alien FU.

Dat het tijd is voor de aankondiging van een release datum?