Zoals alle evenementen die tijdens dit gekke 2020 worden georganiseerd, ook de zomereditie van de GDQ (Games Done Quick) schakelt via het platform over naar het exclusief digitale formaat Trekken.

GDQ 2020De aankondiging kwam via een persbericht van de marketingdirecteur die aan het evenement was gekoppeld Kasumi Yogi:

"We willen de community bedanken voor hun geduld terwijl we probeerden door te gaan met de voorbereidingen voor de Summer Games Done Quick 2020. We kijken ernaar uit u enkele van de meest getalenteerde speedrunners ter wereld te laten zien, met respect voor de nodige voorzorgsmaatregelen om iedereen in het midden veilig te houden van de pandemie. "

De afspraak is dan ook gemaakt voor de Augustus 16 2020 op het Twitch-kanaal en op de plaats van de GDQ, voor een hele week gewijd aan de snelste spelers ter wereld die het voorlopig thuis moeten bewijzen.