STOCKHOLM– (BUSINESS WIRE) –G5 Entertainment kondigt de release aan van zijn nieuwe gratis Match-3 puzzelspel, Jewels of Egypt, nu wereldwijd verkrijgbaar in de Apple App Store, Amazon Appstore, Google Play en Microsoft Windows Store.

In Jewels of Egypt reizen spelers terug in de tijd naar de nederzetting in de Nijldelta om de farao te helpen bij het herstel en de wederopbouw van een Egyptisch rijk terug naar zijn majestueuze piramides, tempels, paleizen en obelisken. Met een unieke combinatie van stedenbouw en Match-3 kunnen spelers genieten van een avontuurlijke verhaallijn vol intriges, historische gebeurtenissen, verhalen en mythen geïnspireerd door de kleurrijke en levendige setting van het oude Egypte.

Zoals bij alle nieuwe G5-games, heeft Jewels of Egypt een G5 Friends-netwerk ingebouwd, waardoor het mogelijk is om met vrienden te spelen.

Over G5 Entertainment
G5 Entertainment AB (publ) (G5) ontwikkelt en publiceert hoogwaardige gratis te spelen spellen voor zowel smartphones als tablets die gezinsvriendelijk, gemakkelijk te leren zijn en gericht zijn op het breedste publiek van zowel ervaren als beginnende spelers. De groep distribueert hun games via de app-winkels van Apple, Google, Amazon en Windows. De portfolio van het bedrijf omvat populaire spellen zoals Jewels of Rome®, Hidden City®, Mahjong Journey®, Homicide Squad®, The Secret Society® en Wordplay: Exercise your brain ™.

Via haar hoofdentiteit G5 Entertainment AB (Publ) staat G5 Entertainment Group genoteerd op het belangrijkste mid-cap segment van Nasdaq Stockholm onder het handelssymbool G5EN.ST. G5 Entertainment staat al 500 jaar op rij in de Top 6 snelst groeiende technische bedrijven van Deloitte in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Meer informatie over G5 Entertainment is te vinden op http://www.g5e.com/corporate

Contacten

Vlad Suglobov, CEO
investor@g5e.com

Stefan Wikstrand, CFO
+46 76 00 11 115

Joo Hun Kim, IR, USinvestor@g5e.com
+ 1 212 868 6760

Bron BEDRIJFSDRAAD