Het YouTube-kanaal Verleden tot online presenteren erin geslaagd materiaal te vinden van The Avengers, een spelletje THQ geannuleerd dat had moeten worden uitgebracht op hetzelfde moment als de eerste film van Avengers, in 2012.

De beschrijving van de video geeft aan dat wat wordt weergegeven, afkomstig is van een eerste versie van de game die op Xbox 360 draait. Alles is hersteld van een harde schijf da Obscure gamers en uiteraard ontbreken veel van de bestanden die moesten worden geïntegreerd.

Met het spel zou je kunnen checken Iron Man, Thor, Hulk en Captain America. Elke held had unieke aanvallen, die strategisch konden worden gebruikt met andere AI-gestuurde spelers of teamgenoten.

Het lijkt er ook op dat de titel een competitieve PvP-modus had moeten hebben waarvan de details onbekend zijn. Je kunt ook Hawkeye-modellen zien, waarschijnlijk een van de speelbare personages, en er lijkt ook een aanpasbaar extraatjesysteem te zijn. Nu moeten we wachten op de nieuwe game op de Avengers gemaakt door Square, die al een tijdje niet bekend is.