Resident Evil 3 Remake het zorgde ervoor dat fans discussieerden om geen 1: 1-remake van het origineel te zijn, met een aantal instellingen, vijanden en puzzels die niet aanwezig waren in deze nieuwste versie van het spel, wat suggereerde dat toekomstige aanvullende inhoud de tekortkomingen zou opvullen.

Dit gebeurde eigenlijk met Resident Evil 2 Remake, maar blijkbaar zal het niet gebeuren met het derde hoofdstuk. Peter Fabiano, producent van Capcom, heeft gedeclareerd inderdaad dat Reisident Evil 3 Remake is compleet zoals het is en zal geen toekomstige DLC ontvangen, noch betaald, noch gratis.

Natuurlijk kan Capcom de titel altijd heroverwegen en verbeteren, waardoor deze "completer" wordt, maar volgens Fabiano's woorden zal dat niet zo zijn. Bent u het eens met deze keuze of had u liever gehad meer ondersteuning door het Japanse bedrijf?