In een historische periode waarin de verhalen van crunch werken blijf een gevoel veroorzaken, paradox Interactive, ontwikkelaar van titels als Stellaris en de reeks van Europa Universalis, neemt het veld om zijn werknemers te ondersteunen.

paradox InteractiveIn feite heeft het softwarehuis een overeenkomst gesloten met de Zweedse vakbonden UnionenVACHT, al jaren strijdend voor de rechten van arbeiders. De overeenkomst garandeert werknemers stabiele voordelen, zowel in termen van Salarissen, dat de mogelijkheden van verbeter je carrière. Hier is een fragment uit het officiële persbericht:

“Een organisatie zo groot als de onze heeft verschillende behoeften, en we moeten ervoor zorgen dat onze medewerkers zich gewaardeerd en noodzakelijk blijven voelen voor ons bedrijf, zelfs als onze structuur zich verplaatst naar steeds grotere teams en projecten. We zijn trots, zowel als Zweeds bedrijf als als lid van de game-industrie, om onze naam toe te voegen aan de lijst van bedrijven die de vakbond steunen. "