SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Glu Mobile Inc. (NASDAQ: GLUU), een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van mobiele games, kondigde vandaag de prijs aan voor een onderschreven openbaar aanbod van 15,000,000 gewone aandelen tegen een openbare aanbiedingsprijs van $ 9.25 per deel. Daarnaast heeft Glu de underwriters een optie van 30 dagen verleend om tot 2,250,000 extra gewone aandelen te kopen. Alle aandelen worden aangeboden door Glu. Het aanbod wordt naar verwachting op of rond 8 juni 2020 gesloten, onder gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

De bruto-opbrengst van het aanbod aan Glu zal naar verwachting $ 138.75 miljoen bedragen, exclusief elke uitoefening van de optie van de underwriters om extra aandelen te kopen. Glu is van plan de netto-opbrengst van het aanbod te gebruiken voor werkkapitaal en andere algemene bedrijfsdoeleinden, waaronder mogelijke acquisities en strategische transacties. Glu heeft echter geen specifiek gebruik aangewezen en heeft geen lopende overeenkomsten met betrekking tot materiële verwerving of strategische transacties.

Goldman Sachs & Co. LLC, Morgan Stanley en UBS Investment Bank treden op als gezamenlijke book-running managers voor het aanbod. Cowen, Wedbush Securities en Roth Capital Partners treden op als co-managers.

De openbare aanbieding wordt gedaan op grond van een plankregistratieverklaring op formulier S-3 die door Glu is ingediend bij de Securities and Exchange Commission ("SEC") en die automatisch van kracht werd op het moment van indiening op 2 juni 2020. Een definitieve aanvulling op het prospectus en begeleidend prospectus met betrekking tot en beschrijving van de voorwaarden van het aanbod zal worden gedeponeerd bij de SEC en zal elektronisch beschikbaar zijn op de SEC-website op www.sec.gov. Indien beschikbaar, kunnen kopieën van het definitieve prospectussupplement en het bijbehorende prospectus worden verkregen bij Goldman Sachs & Co. LLC, Prospectus Department, 200 West Street, New York, NY 10282, telefoon: 1-866-471-2526, fax: 212-902-9316 of per e-mail Prospectus-ny@ny.email.gs.com, Morgan Stanley & Co., LLC Prospectus Department, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, New York 10014, telefoon: 1-866-718-1649 (gratis) of per e-mail Prospectus@MorganStanley.comof UBS Securities LLC, 1285 Avenue of the Americas, New York, NY 10019, Attn: Prospectus Department, telefonisch op 1-888-827-7275 of per e-mail ol-prospectus-request@ubs.com.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of een verzoek tot een aanbod om effecten van Glu te kopen, noch zal er een verkoop van deze effecten plaatsvinden in een staat of rechtsgebied waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetgeving van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over Glu Mobile

Glu Mobile (NASDAQ: GLUU) is een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van mobiele games. Glu, opgericht in 2001, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en heeft daarnaast vestigingen in Foster City, Toronto en Hyderabad. Met een geschiedenis van meer dan een decennium is de cultuur van Glu geworteld in het nemen van slimme risico's en het stimuleren van creativiteit om onze spelers interactieve ervaringen van wereldklasse te bieden. Het gevarieerde portfolio van Glu bevat de best scorende en bekroonde originele en gelicentieerde IP-titels, waaronder: Covet Fashion, Deer Hunter, Design Home, Diner DASH Adventures, Disney Sorcerer's Arena, Kim Kardashian: Hollywood en MLB Tik op Sports Baseball wereldwijd beschikbaar op verschillende platforms, waaronder de App Store en Google Play.

Covet Fashion, Deer Hunter, Design Home, Diner DASH, Tap Sports, Glu en Glu Mobile zijn handelsmerken van Glu Mobile Inc.

Waarschuwingen met betrekking tot toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat "toekomstgerichte" verklaringen in de zin van de Safe Harbor-bepalingen van de US Private Securities Litigation Reform Act van 1995, waaronder, maar niet beperkt tot, verklaringen die Glu aflegt over de verkoop van Glu's gewone aandelen, Glu's vermogen om voldoen aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden en het aanbod en het verwachte gebruik van de netto-opbrengst van het aanbod voltooien. Uitspraken die woorden bevatten zoals 'anticiperen', 'van plan zijn', 'plannen', 'doel', 'zoeken', 'geloven', 'projecteren', 'schatten', 'doorgaan', 'verwachten', 'waarschijnlijk', '' may "," should "," will "of" lopende "en alle verklaringen behalve historische feiten kunnen worden beschouwd als toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risico's en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de feitelijke activiteiten of resultaten van Glu wezenlijk verschillen van die uitgedrukt of geïmpliceerd in dergelijke toekomstgerichte verklaringen, inclusief risico's en onzekerheden in verband met marktomstandigheden en de voldoening van gebruikelijke sluitingsvoorwaarden in verband aan het aanbod; en de factoren die worden beschreven onder het kopje "Risicofactoren" in documenten die Glu van tijd tot tijd bij de Securities and Exchange Commission indient, waaronder in Glu's meest recente kwartaalverslag op formulier 10-Q voor de kwartaalperiode die eindigde op 31 maart 2020. Deze ogende verklaringen spreken alleen vanaf de datum van dit persbericht, en Glu verplicht zich niet om toekomstgerichte verklaringen te herzien of bij te werken om gebeurtenissen of omstandigheden na de datum van dit persbericht weer te geven of om nieuwe informatie of het optreden van onverwachte gebeurtenissen weer te geven evenementen, behalve zoals vereist door de wet.

Contacten

Investor Relations:
Bob Jones / Taylor Krafchik
ellipsis
IR@glu.com
646-776-0886

Bron BEDRIJFSDRAAD