IGN Summer Of Gaming, het evenement dat de E3 dit jaar geestelijk vervangt, is uitgesteld als teken van solidariteit met de Afro-Amerikaanse gemeenschap.

Amerika maakt een tumultueuze periode door, eerst door de Coronavirus-noodsituatie en nu door de protesten veroorzaakt door demoord op George Floyd door politieagent Derek Chauvin Deze zoveelste daad van geweld jegens leden van de Afro-Amerikaanse gemeenschap heeft ertoe geleid dat veel videogamebedrijven (en niet alleen) de afspraken die voor deze periode zijn vastgesteld als teken van solidariteit hebben uitgesteld. Het laatste geval is precies dat van IGN die via Twitter heeft besloten de zijne uit te stellen Zomer van gaming tenminste tot8 juni.

Het evenement zal softwarehuizen en uitgevers bevatten zoals CD Projekt RED, Square Enix, 2K Games, Amazon, Bandai Namco, Devolver Digital, Google, Sega, THQ Nordic, Twitter en vele anderen. Het wordt zeker geen zomer vol aankondigingen, dat is zeker.

Blijf ons volgen voor verdere updates hierover.