FortniteMet een release op de zijne Officiële siteEpic Games heeft een nieuw uitstel met betrekking tot de Seizoen 3 van Fortnite.

Dit zijn de woorden die het softwarehuis tot zijn gemeenschap heeft gericht:

“De laatste gebeurtenissen herinneren ons op een dringende manier aan het onrecht van onze samenleving, van het ontkennen van fundamentele mensenrechten tot de impact van racisme, expliciet en impliciet, tegen zwarte mensen. We zijn ons terdege bewust van het leed dat onze vrienden, familieleden, teamgenoten, spelers en gemeenschappen lijden.

Wij geloven in gelijkheid en rechtvaardigheid, pluralisme en integratie, fundamentele waarden die aan politieke opvattingen moeten voorafgaan.

Het team kijkt ernaar uit om Fortnite verder te laten groeien, maar we moeten onze wens om seizoen 3 te lanceren in evenwicht brengen met de behoefte van ons team om een ​​pauze te nemen om zich te concentreren op zichzelf, hun families en gemeenschappen.

Het live-evenement The Device wordt uitgesteld tot maandag 15 juni, terwijl de lancering van seizoen 3 wordt uitgesteld tot woensdag 17 juni. We begrijpen dat dit het tweede opeenvolgende uitstel zal zijn en we zijn dankbaar voor uw geduld en begrip in deze moeilijke tijden. "

In zijn bericht verwijst Epic duidelijk naar het delicate huidige moment van het Amerikaanse bedrijf na de George Floyd-zaak. De gemeenschap van Fortnite hij zal dus nog een paar dagen moeten wachten voordat hij het nieuwe seizoen in handen kan krijgen.