De game met de meest begeerde bèta van de afgelopen periode is gepubliceerd. rel heeft beschikbaar gemaakt Waardering vandaag, met een reeks nieuwsberichten en kleine veranderingen die worden vermeld in patchnoot 1.0.

Als u een van de gelukkigen bent die een van de sleutels van de gesloten bèta, zult u enkele veranderingen in het spel opmerken; van kleine toevoegingen tot een nieuwe map, een nieuw personage en één nieuwe spelmodus. Bovendien, precies zoals gebeurde bij de lancering van de bèta, zal de competitieve modus de eerste uren na de publicatie van de game worden gedeactiveerd, zodat het ontwikkelingsteam zich op stabiliteit kan concentreren.

De nieuwe modus die van Riot aan Valorant is toegevoegd, wordt genoemd Spike rush, is nog steeds in bèta en belooft een snellere en hectischer gameplay dan de huidige. In plaats daarvan de nieuwe kaart, Beklimmingwordt gekenmerkt door een centraal gebied dat teams kunnen controleren door nieuwe wegen voor aanvallers te openen.

Valorant 1.0 Patch-opmerkingen

Het nieuwe personage is al gepresenteerd. Wordt genoemd Reyna, is Mexicaans en heeft heel speciale gameplay-mechanica. Zijn speciale vaardigheden zullen toenemen naarmate meer gedode vijanden toenemen. Volgens een ontwerper brengt het kiezen van dit personage echter een hoog risico met zich mee, zoals "Als Reyna kleintjes niet doodt, is het bijna nutteloos".

Meerdere karakters in het bijzonder  Sage, Omen, Phoenix, Raze en Jett ze ontvingen kleine saldi voor hun capaciteiten. Daarnaast zijn zowel de opname van de shots als de framerate geüpdatet. Riot heeft ook een gepubliceerd Gemeenschapscode net voordat de game wordt uitgebracht, om spelers te laten zien hoe ze zich tijdens games moeten gedragen. Degenen die het breken, worden gestraft met 72 uur schorsing van in-game chats, behalve de partychat die nog steeds kan worden gebruikt.