Met scholen die eindigen en zomerkampen gesloten, De 23-jarige kampveteranen Anna en Austin Birch vervangen hun fysieke zomeravonturenkamp door een samengesteld online alternatief ontworpen om kinderen de hele dag bezig te houden, te leren en te vermaken, "vrijwel overal"

WASHINGTON– (BUSINESS WIRE) –De CampCloud is nu open voor registratie. Temidden van verplichte sociale afstand en fysieke kampsluitingen, biedt CampCloud nu de mogelijkheid voor kampeerders om nieuwe vrienden te maken en deel te nemen aan begeleide, maar onafhankelijke, ervaringsgerichte activiteiten onder leiding van ervaren facilitators en geaccrediteerde instellingen zoals wetenschapscentra, musea, dierentuinen en aquaria, scholen, universiteiten en theaters, zonder noemenswaardige ouderlijke hulp nodig te hebben, waardoor via Zoom elke dag waardevolle verwondering in een virtueel leven komt. Ouders kunnen er zeker van zijn dat hun kinderen van 6-15 jaar hun dagen niet verspillen door achter een tv-scherm of videogameconsole te zitten.

Nu scholen, kampen en kinderdagverblijven gesloten zijn, hebben ouders het moeilijk met het combineren van voltijdse kinderopvang en werkprestaties. Een recent Boston Consulting Group enquête "De COVID-19-last voor werkende ouders verlichten"Toont" 60% van de respondenten heeft geen hulp van buitenaf voor de zorg voor en de opvoeding van hun kinderen, nog eens 10% heeft minder hulp dan voor de pandemie, en 50% van de vrouwen vond dat hun productiviteit was verminderd thuiswerk en de zorg voor kinderen met scholen nog steeds gesloten in 162 landen over de hele wereld en treft 70% van de kinderen wereldwijd. Zelfs wanneer scholen en kampen uiteindelijk weer opengaan, zullen velen dit waarschijnlijk op aangepaste basis, afwisselend dagen of weken van zorg doen om contact en blootstelling bij kinderen tot een minimum te beperken. Dat zou de last voor de ouders zelfs kunnen verergeren, aangezien van hen wordt verwacht dat ze naar het kantoor terugkeren zonder enige steun voor hun kinderen. "

De activiteiten van CampCloud Online omvatten het bouwen van een opvangcentrum; het aantrekken van een spelen; erin duiken wetenschap, technologie, wiskunde en kunst; uw huisdier trainen; overleven in de voorsteden: navigatie, tracking, valstrikken, brandveiligheid; rollenspel op een denkbeeldig eiland; en honderden andere activiteiten voor elke interesse. Bij CampCloud ervaren kinderen dat kampgevoel van vrijwel overal - sociaal verbonden terwijl ze fysiek ver weg zijn.

CampCloud-programma's worden rechtstreeks aan ouders aangeboden en aan zakelijke abonnees die CampCloud aanbieden als werknemersvoordeel om de stress van werknemers te verminderen en de productiviteit te verhogen. Bedrijven kunnen een stoelblok kopen voor hun werknemers, zodat werknemers gratis of tegen een gereduceerd tarief het juiste kamp voor hun kinderen kunnen kiezen.

CampCloud biedt ook traditionele zomerkampen de mogelijkheid om programma's voor hun kampeerders aan te passen en van een eigen label te voorzien, zodat ze in bedrijf kunnen blijven terwijl de epidemie voortduurt en hun adviseurs en personeel behouden - zonder dat ze hun eigen programma's helemaal opnieuw moeten ontwerpen.

"Met de pandemie van het coronavirus, het einde van de scholen en de sluiting van zomerkampen, heeft ons team hard gewerkt aan het samenstellen van de beste activiteiten om kinderen gelukkig en betrokken te houden en tegelijkertijd te voorzien in de essentiële behoeften van kampen, bedrijven, essentiële dienstverleners, bedrijven en ouders , ”Voegt Anna en Austin Birch toe, oprichters van de American Camp Association (ACA) geaccrediteerd CampCloud en het Avontuurlijke links.

Adventure Links, opgericht in 1997, is geaccrediteerd door de American Camp Association, de nationaal erkende certificeringsinstantie voor zomerkampen. Naast avontuurlijke zomerkamp aangeboden in Virginia toen live kamperen beschikbaar was en zal zijn, biedt Adventure Links kinderen van 6-15 jaar een breed scala aan boeiende, educatieve en creatieve "kampeer" -ervaringen online die hen volledig betrokken en blij zullen houden dag lang.

Contacten

Media Contact
Lauren Powers
646-964-4446
lauren.powers@gcomworks.com

Bron BEDRIJFSDRAAD