De dood van George floyd door toedoen van een groep politieagenten bracht hij de Verenigde Staten in een zeer complexe en moeilijke situatie sterke spanning, waar deze dagen plaatsvinden antiracistische demonstraties onder de kreet van #BlackLivesMatter.

Veel softwarehuizen en videogame-industrieën ze wilden partij kiezen aan de kant van de demonstranten, hen te ondersteunen in deze strijd.

Het draagt ​​er ook aan bij Activision, die besloot de lancering van de Stagione 4 di Modern Warfare e Warzone, En de Stagione 7 di Call of Duty Mobile.

De aankondiging werd gedaan via een tweet:

 'Zelfs als we niet kunnen wachten om de nieuwe seizoenen Modern Warfare, Warzone en Call of Duty: Mobile te spelen, is dit niet het juiste moment. We verplaatsen de lanceringen van seizoen 4 van Modern Warfare en seizoen 7 van Call of Duty: Mobile naar latere data. Op dit moment is het tijd dat degenen die voor gelijkheid, rechtvaardigheid en verandering spreken, gezien en gehoord worden. Wij staan ​​aan uw zijde. '

Activision volgde Sony, die zojuist gisteren aankondigde uitgesteld het evenement gewijd aan Playstation 5en besloot een moment van vieren en delen uit te stellen ten gunste van een zeer ernstig en zeer belangrijk moment dat de Verenigde Staten doormaken.

We houden je op de hoogte in afwachting van nieuw officieel nieuws over de nieuwe seizoenen van de verschillende Call of Duty.