In de afgelopen paar uur zijn de eerste verschenen gegevens met betrekking tot verkopen bij de lancering van Xenoblade Chronicles Definitieve editie op Nintendo Switch, en het lijkt erop dat Monolith's remastering van de titel op Nintendo Switch een groot succes was.

Ter ondersteuning hiervan voldoen we in feite aan de verkoopgegevens bij de lancering van de game, die laten zien hoe de Nintendo Switch-editie van Xenoblade werd verkocht twee keer zoveel vergeleken met die voor Nintendo Wii die hetzelfde tijdsbestek berekent.

De spelers lijken de werking van Monolith dus te hebben gewaardeerd, die naast een duidelijke verbetering van het visuele en audio-aspect van het spel, samen met oplossingen die de kwaliteit van leven van de gameplay verbeteren, ook een compleet nieuwe epiloog heeft toegevoegd aan deze nieuwe versie van Xenoblade Chronicles.