Final Fantasy VII Remake heeft veel succes gehad op PlayStation 4, maar wanneer komt het ook op andere platforms? Square Enix geeft hier geen commentaar op.

Ondanks geruchten dat ze de Sony-exclusiviteit van de langverwachte remake wilden, heeft het bedrijf nog niets willen bevestigen. Inderdaad, de president zelf Yosuke Matsuda aangekondigd van niets kunnen zeggen over de komst van Final Fantasy VII Remake op Xbox One en pc. De president van Square Enix bevestigde echter de wil van het bedrijf van 'Cinitiatieven waarbij het hele jaar door spelers zijn betrokken'. Wat heb je in gedachten?

Final FAntasy VII PlayStation 4-bundelWe herinneren je eraan dat de titel beschikbaar is vanaf 10 april en, gezien de exit midden in een noodsituatie op gezondheidsgebied, heeft het uitstekende resultaten behaald wat betreft de verkoop van fysieke maar vooral digitale kopieën.