In zijn laatste financiële rapport CD Project RED aangekondigd dat Cyberpunk 2077 is zijn laatste ontwikkelingsfase ingegaan. De game komt naar verwachting uit op 17 september 2020 en deze aankondiging lijkt te bevestigen dat de routekaart is gerespecteerd.

Hetzelfde ontwikkelingsbedrijf zei:

“CD Project RED heeft de laatste ontwikkelingsfase bereikt van wat vandaag de duurste RPG is. De game zal een opwindende hightechwereld bevatten waar spelers de rol van zullen spelen V; een cyberpunk die onlangs emigreerde naar de gevaarlijkste stad van de toekomst, Night City. Cyberpunk 2077 volgt de regels van het bordspel Cyberpunk 2020, gemaakt door Mike Pondsmith. "

In de afgelopen dagen heeft CD Project Red ook de verkooprecords van zijn beroemdste game met een tweet gevierd, The Witcher. De hele serie heeft het inderdaad gehaald 50 miljoenen exemplaren verkocht.