Netflix brengt vandaag de aanhangwagen di CURON, de nieuwe originele Italiaanse serie, geproduceerd door Indiana Productie, die beschikbaar zal zijn in alle landen waar de service actief is 10 juni.

De serie is een bovennatuurlijk drama waarin mysterie, legende en realiteit samenkomen om leven te geven aan een verhaal dat kijkers kan vervoeren op een ongelooflijke reis om zichzelf en hun identiteit te ontdekken. Een pad waar niet alles is wat het lijkt; zelfs onder de oppervlakte van wat we weten, zijn er verontrustende mysteries.

De hoofdrolspelers van de serie zijn: Valeria Bilello (Anna) Luca Lionello (Thomas) Federico Russo (Mauro) Margherita Morchio (Daria) Anna Ferzetti (Klara), Alessandro Tedeschi (Albert) Juju Di Domenico (Miki) Giulio Brizzi (Giulio), Max Malatesta (Ober) e Luca Castellano (Lukas).

De serie met 7 afleveringen wordt geregisseerd door Fabio Mollo e Lyda Patitucci. Het schrijven is toevertrouwd Ezio Abbate als headwriter samen met de auteurs Ivano Fachin, Giovanni Galassi, En Tommaso Matano.

SYNOPSIS:

Anna is net teruggekeerd naar Curon, haar geboorteplaats, samen met haar tienertweeling, Mauro en Daria. Wanneer Anna op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten de jongens aan een reis beginnen die hen ertoe zal brengen de geheimen te onthullen die achter de schijnbare rust van de stad schuilgaan en oog in oog komen te staan ​​met een kant van hun familie die ze nog nooit eerder hebben gezien. Ze zullen ontdekken dat iemand kan ontsnappen aan zijn verleden, maar niet aan zichzelf.

De opnames voor de serie vonden plaats in Curon (Alto Adige), mede dankzij de steun van IDM Film Fund & Commission, en in Trentino.