De jongens van de onafhankelijke studio Doubehit Games kondigden ze in deze uren aan Eeuwige hoop, een platformpuzzelspel dat inspiratie put voor het ontwerp van de meesterwerken ondertekend door Studio Ghibli. De grafische stijl lijkt ook games als Limbo en Inside te onthouden, terwijl de mechanica van "spelen tussen twee werelden" lijkt op wat te zien was in Flipping Death.

Geïnspireerd door de artistieke stijlen van Studio Ghibli en gekenmerkt door prachtige omgevingen en een intens emotioneel plot, volgt Eternal Hope het verhaal van Ti'bi, een jongen die tussen twee dimensies moet reizen op zoek naar de ziel van zijn verloren liefde. Door aan een reis vol eeuwige liefde en onwankelbare hoop te beginnen, zullen spelers intuïtie en snel denken gebruiken om intelligente manieren te vinden om de talrijke obstakels en puzzels die ze tegenkomen te overwinnen.

De titel is vanaf de volgende beschikbaar op pc, via Steam 6 augustus 2020, terwijl de Xbox One-versie later dit jaar wordt uitgebracht.