Hij ziet er goed uit en klopt hard als een hamer! Kate O'Hara ze groeide op in het landelijke Colorado en droomde van de roem en glamour van grote steden. Maar hij leerde meteen om te gaan met het Wilde Westen, waar de meeste mannen geen echte heren zijn en heel vaak begrijpen ze alleen de betekenis van een vreugdevol voetbal in hun ... nou ja, familiejuwelen.

Kate kan haar vijanden van dichtbij uitschakelen - en heeft veel manieren om de strijd aan te gaan. Natuurlijk gebruikt ze graag verschillende outfits en gebruikt ze haar overweldigende charme om tegenstanders af te leiden. En als deze slimme trucs mislukken, vertrouwt hij op de beste vriend van een meisje: haar Derringer!

Over Desperados III
Desperados III is een realtime tactisch spel dat zich afspeelt in een ruig Wild West-scenario. Neem de leiding over een bende criminelen door ze te veranderen in een zeer functionele groep van onwaarschijnlijke helden en heldinnen. Hun sterke en gevarieerde persoonlijkheden worstelen om samen te werken, maar verenigen uiteindelijk hun potentieel om hun vaardigheden te combineren en een schijnbaar superieure vijand uit te dagen. Verdreven door meedogenloze bandieten en corrupte advocaten, moeten de Desperados het tij van elke missie keren.

Belangrijkste kenmerken
Voer maximaal vijf Desperados aan en gebruik hun dodelijke vaardigheden om heimelijk vijandelijke rangen te verslaan;
• Voltooi elke missie door te kiezen uit een grote verscheidenheid aan verschillende oplossingen en paden;
• Vernietig schijnbaar onmogelijke vijanden met zorgvuldige planning en tijdige executies;
• Bewonder de glorie van klassieke scenario's uit het Wilde Westen, zoals de grensstad, de woestijnkloof, de Mississippi-moerassen, grote moderne steden en vele andere locaties, zowel overdag als 's nachts;
• Versla je vijanden door te kiezen tussen dodelijke en niet-dodelijke opties, stealth en vurige wapens en verschillende moeilijkheidsgraden.