- breidt 8K TV-leiderschap uit tot een derde merk -

SAN JOSE, CA. (BUSINESS WIRE) -Summit Wireless Technologies, Inc. (NASDAQ: WISA), een toonaangevende leverancier van meeslepende, draadloze geluidstechnologie voor intelligente apparaten en home entertainment-systemen van de volgende generatie en stichtend lid van de WiSA Association, heeft een update voor het eerste kwartaal eindigend op 31 maart 2020 verstrekt.

"De interesse van consumenten in draadloos meeslepend geluid blijft groeien, waardoor design wint. Summit breidt ons leiderschap op het gebied van 8K-tv uit tot een derde tv-merk en nog 6 tot 8 andere luidsprekermerken, die we allemaal vóór de feestdagen zullen aankondigen, ”aldus Brett Moyer, CEO van Summit Wireless. "WiSA implementeert initiatieven om WiSA Certified ™ -luidsprekers in staat te stellen hun aandeel te verwerven in de wereldwijde soundbar-markt, die naar verwachting in 35 2020 miljoen eenheden zal bereiken. Onze initiatieven omvatten:

  • Lancering van een kleine HDMI-dongle met Dolby Atmos-mogelijkheden die verbinding kan maken met ongeveer 800 miljoen smart-tv's met HDMI ARC-mogelijkheden;
  • Direct testen naar consumenten (DTC) -berichten voor WiSA-leden; en
  • Technologie-partnerschappen uitbreiden. "

Deze onderwerpen zullen worden behandeld door Tony Ostrom, president van WiSA, in detail over de oproep van vandaag, evenals een financiële update en een bespreking van de COVID-19-effecten op de activiteiten en verwachtingen van Summit voor 2020.

Recente hoogtepunten

WiSA, de vereniging voor draadloze luidsprekers en audio, updates

  • Verwelkomde het meeslepende geprojecteerde virtual reality-bedrijf Broomx Technologies, dat samenwerkt met onder andere Nestle, Universal Music Group, BMW Group, Lego, Adidas en Toyota.
  • De Harman WiSA Certified-luidsprekerlijn uitgebreid met de Citation Sub S, de tweede subwoofer in de Citation-lijn en de derde Harman-subwoofer in het algemeen WiSA Certified.
  • Gecertificeerd voor het Milan 5.1 Wireless Home Theater-luidsprekersysteem, een "white-label" product, van Platin, een divisie van Hansong Technology.

Bedrijven

  • Gerapporteerde omzet in lijn met verwachtingen en voorgaande kwartalen.
  • Werd in april weer voldaan aan de minimumbodprijsvereiste van The Nasdaq Capital Market.
  • Haalde tot nu toe ongeveer $ 9.9 miljoen aan bruto-opbrengst op.
  • Betaalde een overbruggingslening van $ 2.0 miljoen.

Summit Wireless Investor Update conference call

Summit Wireless organiseert vandaag, 8 mei 30 om 27:2020 uur Pacific Time een telefonische vergadering om een ​​zakelijke update te geven. Aandeelhouders en geïnteresseerde deelnemers kunnen de live webcast bekijken met bijbehorende dia's op het gedeelte investor relations van de website van het bedrijf op https://ir.summitwireless.com/news-events, die ongeveer een jaar beschikbaar zal zijn. De presentatie wordt ook op de website geplaatst. Om naar een live uitzending van de telefonische vergadering te luisteren, kiest u ongeveer 877 minuten voor de starttijd 423-9813-201 of 689-8573-13703848 en verwijst u naar code 10. A Een audio-archief kan gedurende een week worden geopend door 844-512-2921 of 412-317-6671 te bellen en conferentie-ID 13703848 in te voeren.

Over Summit Wireless Technologies, Inc.

Summit Wireless Technologies, Inc. (NASDAQ: WISA) is een toonaangevende leverancier van meeslepende, draadloze geluidstechnologie voor intelligente apparaten en home entertainment-systemen van de volgende generatie. In samenwerking met toonaangevende CE-merken en -fabrikanten zoals Harman International, een divisie van Samsung, LG Electronics, Klipsch, Bang & Olufsen, Xbox, een dochteronderneming van Microsoft en anderen, levert Summit Wireless naadloze, dynamische audio-ervaringen voor high-definition content, inclusief films en video, muziek, sport, gaming / esports en meer. Summit Wireless is een van de oprichters van WiSA, de Wireless Speaker and Audio Association en werkt samen om de meest betrouwbare interoperabiliteitsnormen in de audio-industrie te promoten. Summit Wireless heeft zijn hoofdkantoor in San Jose, Californië, met verkoopteams in Taiwan, China, Japan en Korea. Ga voor meer informatie naar: www.summitwireless.com.

Over WiSA, LLC

WiSA, de (Wireless Speaker and Audio) Association is een consortium voor consumentenelektronica dat zich toelegt op het creëren van interoperabiliteitsnormen die door toonaangevende merken en fabrikanten worden gebruikt om meeslepend geluid te leveren via intelligente apparaten. WiSA gecertificeerde componenten van elk lidmerk kunnen worden gecombineerd om het genot van films en video's, muziek, sport, gaming / esports en meer drastisch te verhogen. WiSA zorgt ook voor robuuste, high-definition, multi-channel, low latency audio terwijl de ingewikkelde opstelling van traditionele audiosystemen wordt geëlimineerd. Ga voor meer informatie over WiSA naar: www.wisaassociation.org.

* WiSA Ready-tv's, gaming-pc's en consolesystemen zijn "klaar" om audio naar WiSA gecertificeerde luidsprekers te verzenden wanneer de WiSA USB-zender is aangesloten en een gebruikersinterface wordt geactiveerd via een APP of productontwerp zoals LG-tv's.

© 2020 Summit Wireless Technologies, Inc. Alle rechten voorbehouden. Summit Wireless Technologies en het Wireless Summit-logo zijn handelsmerken van Summit Wireless Technologies, Inc. Het WiSA-logo, WiSA, WiSA Ready en WiSA Certified zijn handelsmerken of certificatiemerken van WiSA LLC. Handelsnamen, handelsmerken en productnamen van derden zijn intellectueel eigendom van hun respectieve eigenaars.

Veilige Havenverklaring

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van artikel 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en artikel 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Lezers worden geadviseerd behoedzaam om te gaan met deze toekomstgerichte verklaringen. De werkelijke resultaten kunnen aanzienlijk verschillen van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen worden vermeld als gevolg van risico's en onzekerheden die de activiteiten van Summit Wireless beïnvloeden, waaronder de huidige macro-economische onzekerheden in verband met de COVID-19-pandemie, ons vermogen om de timing te voorspellen van ontwerpwinsten die in productie gaan en de potentiële toekomstige inkomsten in verband met ons ontwerp wint; onze groeisnelheid; ons vermogen om de vraag van klanten naar onze bestaande en toekomstige producten te voorspellen en om voldoende productiecapaciteit te waarborgen; consumentenvraagomstandigheden die van invloed zijn op de eindmarkten van onze klanten; ons vermogen om werknemers in dienst te nemen, te behouden en te motiveren; de effecten van concurrentie, waaronder prijsconcurrentie; technologische, regelgevende en juridische ontwikkelingen; ontwikkelingen in de economie en financiële markten en andere risico's die van tijd tot tijd worden beschreven in de door Summit Wireless ingediende documenten bij de Securities and Exchange Commission.

Contacten

Kirsten Chapman, LHA Investor Relations, 415.433.3777, summit@lhai.com

Bron BEDRIJFSDRAAD