In de afgelopen uren Codemasters heeft een nieuwe gepubliceerd aanhangwagen van gameplay gewijd aan Snelle en furieuze kruispunten, het videospel geïnspireerd op de gelijknamige saga van actiefilms, met belangrijk nieuws over de aankomende titel.

Allereerst krijgen we de belangrijkste kenmerken te zien die Crossroads zullen kenmerken, zoals gadgets die op auto's kunnen worden geïnstalleerd of de soorten missies die we in het spel zullen tegenkomen. De nieuwe releasedatum van Snel en furieus kruispunt, die oorspronkelijk voor mei op de markt werd verwacht, maar die officieel zal worden uitgebracht op PlayStation 4, Xbox One en pc volgende 7 augustus. 

De game bevat ook de originele stemmen van Vin Diesel, Michelle Rodriguez e Tyrese Gibson, die hun personages uit respectievelijk de saga, Toretto, Letty Ortiz en Roman Pearce zullen spelen.