Fan van The Last Of Us Deel II, we hebben nieuws voor je. Sony kondigde via zijn eigen aan blog dat morgen een aflevering van Stand van zaken opgedragen aan het vervolg van Naughty Dog. De regisseur Neil Druckmann zal deelnemen aan de eerste persoon om de wereld en de gevaren die Ellie tijdens haar reis zal tegenkomen te presenteren, om een ​​aantal curiositeiten achter de schermen van het spel te vertellen en om wat andere details te geven met het oog op de lancering. Maar niet alleen: er zal veel gameplay zijn.

Sony verwacht dat er eentje te zien zal zijn tijdens de live uitzending lange speelreeks die nog nooit eerder is gezien. Het materiaal wordt over 25 minuten uitgezonden, afgewisseld met interventies van de regisseur en inzichten op enkele punten. Dat is echter al bevestigd er is geen nieuws over PlayStation 5, dus laten we de hoop op een voorproefje van de volgende generatie vergeten. Het is mogelijk om de live uitzending te bekijken die is gewijd aan The Last of Us Part II tot en met Trekken e YouTube, uiteraard op de officiële Sony-kanalen. We herinneren u er ook aan dat de limited edition-bundel van PlayStation 4, waarvan u de details kunt lezen Dit artikel.