Dat hebben de ontwikkelaars van de Hello Games-studio de afgelopen uren aangekondigd No Man's Sky wordt opgenomen in de catalogusXbox Game Pass vanaf juni.

Dit werd onthuld door Sean Murray zelf in een post op officiële blog Xbox, dat niet alleen de komst van de procedurele open wereld in de abonnementscatalogus bevestigt, maar ook heeft aangekondigd dat No Man's Sky zal worden opgenomen in de Microsoft-winkel, voor degenen die het willen kopen zonder zich te hoeven abonneren op de Xbox Game Pass.

No Man's Sky het heeft zeker een bewogen geschiedenis meegemaakt, gepresenteerd als een revolutionaire titel, maar die toen de verwachtingen bij de lancering teleurstelde, maar toen wist hoe het door de jaren heen weer op de rails kon komen met een lange reeks updates door de ontwikkelaars. Als je daarom abonnee bent van de Microsoft-service, of als je wilt proberen op welk moment de titel van Hello Games is gearriveerd, is de toevoeging van de laatste aan de Xbox Game Pass absoluut een geweldige kans die je niet mag missen.