SAN FRANCISCO– (BUSINESS WIRE) –Glu Mobile Inc. (NASDAQ: GLUU), een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van mobiele games, heeft vandaag aangekondigd dat, vanwege de volksgezondheidseffecten van de coronavirus pandemie, de locatie van Glu's jaarlijkse bijeenkomst van 2020 Aandeelhouders zijn gewijzigd en worden alleen gehouden in een virtuele vergaderindeling. Zoals eerder aangekondigd, vindt de jaarlijkse bijeenkomst plaats op donderdag 18 juni 2020 om 10 uur Pacific Time. Om toegelaten te worden tot de jaarvergadering moeten aandeelhouders zich registreren op https://viewproxy.com/glu/2020/ vóór 11:59 uur Pacific Time op 16 juni. Nadere informatie over deze wijziging van de locatie van de jaarvergadering is te vinden in het aanvullende proxymateriaal dat Glu op 26 mei 2020 bij de Securities and Exchange Commission ("SEC") heeft ingediend. .

Over Glu Mobile

Glu Mobile (NASDAQ: GLUU) is een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van mobiele games. Glu, opgericht in 2001, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en heeft daarnaast vestigingen in Foster City, Toronto en Hyderabad. Met een geschiedenis van meer dan een decennium is de cultuur van Glu geworteld in het nemen van slimme risico's en het stimuleren van creativiteit om onze spelers interactieve ervaringen van wereldklasse te bieden. Het gevarieerde portfolio van Glu bevat de best scorende en bekroonde originele en gelicentieerde IP-titels, waaronder: covet Fashion, Deer Hunter, Design Home, Diner DASH Adventures, Disney Sorcerer's Arena, Kim Kardashian: Hollywood en MLB Tik op Sports Baseball beschikbaar op verschillende platforms, waaronder de App Store en Google Play. Ga voor meer informatie naar www.glu.com of volg Glu op Twitter, Facebook en Instagram.

covet Fashion, Deer Hunter, Design Home, DASH Diner, Tap Sports, Glu en Glu Mobile zijn handelsmerken van Glu Mobile Inc.

Waarschuwingen met betrekking tot toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat bepaalde "toekomstgerichte" verklaringen met betrekking tot de activiteiten van Glu Mobile Inc., inclusief verklaringen met betrekking tot het houden van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van 2020. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen brengen bekende en onbekende risico's en onzekerheden met zich mee, waaronder risico's die verband houden met de huidige COVID-19-coronaviruspandemie. Bepaalde van deze risico's en onzekerheden worden of worden in meer detail beschreven in onze openbare deponeringen bij de SEC. Glu is niet verplicht om (en wijst uitdrukkelijk een dergelijke verplichting af) om haar toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te wijzigen, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Contacten

Investor Relations:
Bob Jones / Taylor Krafchik
ellipsis
IR@glu.com
646-776-0886

Bron BEDRIJFSDRAAD