Na het verkrijgen van ontwikkelingsrechten voor System Shock 3, het Chinese bedrijf Tencent gaat een nauwe samenwerking aan met Marvelous Inc., ontwikkelaar van verschillende titels waaronder Daemon X MachinaRune-fabriek en natuurlijk Senran Kagura.

Marvelous Games Senran Kagura TencentHet nieuws kwam zowel via een advertentie Geweldige ambtenaar, beide vanuit het financiële hoofd Bloomberg ter illustratie van de details van deze nieuwe overeenkomst tussen de twee partijen: Tencent zal de 20% van de aandelen van het softwarehuis aan het worden de meerderheidsaandeelhouder. De resterende percentages van de aandelen worden verkocht door Marvelous en de andere twee aandeelhouders: Amuse Capital en Nakayama Hayao.

Welke Tencent wil in de markt voor videogameconsoles springen? We weten het niet, maar het moet gezegd dat de Japanse markt een goed startpunt zou kunnen zijn. We herinneren je er ook aan dat Tencent tot op heden ook 100% bezit van Riot Games, 80% van Grinding Gear Games, 40% van Epic Games, 29% van Funcom, 5% van Activision Blizzard, 5% van Ubisoft, 5% van Paradox Interactive, en wat investeringen op Platinum Games.