Daar gaan we weer! Nadat het lek zich voordeed vorige april, de geruchten die een uitgang van de Metroid Prime Trilogy voor Nintendo Switch blijven gevoeld. Deze keer hebben we zelfs een releasedatum. Is het het juiste moment?

Metroid Prime TrilogyDit keer komt het gerucht van de Zweedse retailer Inet, door de toevoeging van een advertentie - momenteel verwijderd - die de vrijgave aangeeft van de verzameling van de drie Nintendo shooter-titels voor de Juni 19 2020. Een vreemde datum en vooral redelijk dichtbij. Misschien is het een Nintendo-strategie om titels mee uit te brengen korte termijn?

Onthoud ook dat, ondanks de huidige mondiale situatie, mei en juni de meest sappige maanden zijn en vol verrassende aankondigingen. Wie weet, misschien is het deze keer echt tijd om Samus 'avonturen in zijn zak te dragen.