De wereld van mod het weet ons altijd gamers te verbazen, en sommige laten dat toe migliorare de technische en grafische afdeling van een titel, of andere die hilarische elementen aan het spel toevoegen.

Onlangs is er een mod uitgebracht voor Resident Evil 3 Remake, waar u de mogelijkheid heeft om te vervangen Nemesis, de belangrijkste antagonist van het spel, met Shrek.

De betreffende mod wordt genoemd "Shrek over Nemesis": door het te installeren, gaat u naar sostituire alleen het 3D veelhoekige model van Nemesis met dat van de groene boeman van DreamWorks, zonder extra animaties of extra geluiden toe te voegen.

U kunt informatie over het installeren van de "Shrek over Nemesis" mod op de website vinden NexusMods.

Misschien zullen er in de toekomst veranderingen zijn die deze mod zullen verbeteren, maar stel je nu voor dat je wegrent voor Raccoon City op de tonen van "I'm a believer" uitgevoerd door Smash Mouth.