La Halo: The Master Chief Collection, de complete remastered van de eerste 4 hoofdstukken van de shooter-serie van Microsoft, het is een interessant project. Als oude verzamelingen van videogames normaal gesproken samen in één pakket worden uitgebracht, 343 Industries besloot in plaats daarvan vrij te geven un capitolo tegelijk, met verschillende sessies van openbare test tussen releases.

Halo The Master Chief CollectionVolgens de laatste post die 343 Industries op zichzelf heeft gepubliceerd blog, zullen de volgende tests zien Halo 3 als hoofdrolspeler en ze zullen rond de maand beginnen Juni. Deze proefversie is echter alleen beschikbaar voor gebruikers die zich hebben aangemeld Halo Insider-programma - vergelijkbaar met het Insider-programma beheerd door Microsoft voor Windows-releases - terwijl alle andere spelers zullen moeten wachten Juli om het derde hoofdstuk van de serie in te kunnen voeren 4K op uw pc.