After BioShock: The Collection, Borderlands Legendary Collection en XCOM 2 Collection, 2K blijft Nintendo Switch ondersteunen, dit is wat werd verklaard door Sami Thessman, creatief hoofd van 2K.

In een recent interview in feite benadrukte Thessman hoe de publicatie van die drie spellen is pas het begin van de samenwerking met Nintendo: de publicatie van de drie collecties op dezelfde dag heeft in feite aangetoond dat 2K niet geïnteresseerd was in het maken van doordachte marketingbewegingen, maar het simpelweg geven van consumenten drie populaire games op de Nintendo Switch.

Dit zijn zijn woorden:

De afgelopen maanden hebben we veel verzoeken voor deze games ontvangen op de Nintendo Switch, dus we hebben ze allemaal samengebracht om te proberen iedereen tevreden te stellen die lang heeft gewacht. Na deze publicaties kunnen we de samenwerking nog meer voortzetten.

Ik kan niet veel zeggen over bedrijfsstrategieën, maar ik kan er zeker van zijn dat we bij 2K onze relatie met Nintendo buitengewoon belangrijk vinden. We willen vanaf nu Nintendo Switch-spellen blijven publiceren.

Nintendo heeft daarom een ​​geweldige partner meegebracht, met veel kwaliteitsspellen dat eigenaren van de hybride console zeker zullen waarderen. Welke andere 2K-games zien we op de Nintendo Switch?