The Elder Scrolls IV: Oblivion het is absoluut een van Bethesda's meest geprezen RPG-titels, buiten zijn jongere broer Skyrim. Maar zoals bij elk Bethesda-spel begint de gemeenschap in de loop der jaren een glimp op te vangen van de kever en de scheuren in de code. Een van deze scheuren heeft de afgelopen dagen een speler gedwongen een gevangenisstraf uit te zitten in de gevangenissen van Ben 617 jaar.

De tegenslagen van deze arme stakker begonnen toen de plunderaar probeerde te spelen met de code van de titel, wat statistieken over het script dat de gevangenis beheert over het limiet toegestaan. Het resultaat: een gevangenisstraf van bijna duizend jaar e atrofiëren van al zijn statistieken en capaciteiten.

Kortom, behandel de volgende keer dat u een keizerlijke bewaker ziet met respect ... of u doet het einde!