Fan van Castlevania, verheugen! Ongelooflijk, Konami ze werd gebeten door de ziekte van vrijgevigheid. Hoewel het Japanse huis de laatste tijd niet de lieveling van het publiek is, publiceert u op Spotify enkele van de meest onvergetelijke OST's in de serie is een goed cadeau voor fans.

Via zijn Twitter-account heeft Konami aangekondigd dat het vanaf vandaag mogelijk is om naar liedjes uit verschillende hoofdstukken van Castlevania te luisteren, waaronder Symfonie van de nacht Vloek van de duisternis. Registreer u gewoon voor de muziekstreamingservice en bereik de afspeellijst toegewijd. Hier is de lijst met aanwezige albums:

 • Selectie van de originele soundtrack
 • Chronicles originele soundtrack
 • Circle of the Moon & Harmony of Dissonance Original Soundtracks
 • Symfonie van de nacht Originele soundtrackselectie
 • Lament of Innocence Originele soundtrack
 • Curse of Darkness Originele soundtrackselectie
 • Aria of Sorrow & Castlevania: Dawn of Sorrow Original Soundtracks
 • Portret van Ruin Original Soundtrack Selection
 • De originele soundtrack van Dracula X Chronicles
 • Orde van de originele soundtrack van Ecclesia
 • Oordeel Originele soundtrack
 • Harmony of Despair Originele soundtrackselectie

Bovendien heeft Konami zelf al bevestigd dat er geleidelijk nieuwe albums zullen worden toegevoegd, zoals Rondo of Blood bijvoorbeeld. Kortom, het is niet echt de aankondiging van een nieuwe titel op de console, maar het blijft een welkome verrassing.