Nieuwe informatie is vrijgegeven op Ecologisch leven, nieuwe uitbreiding gewijd aan De Sims 4. Maxis en Electronic Arts hebben de lanceringsdatum officieel gemaakt en een nieuwe panoramische trailer gepubliceerd over de inhoud die beschikbaar zal zijn.

Als gemakkelijk te begrijpen de nieuwe inhoud van de beroemde levenssimulator zal zich richten op de milieu-impact en de groene economie. De haven van Evergreen is het scenario waarin u uw vaardigheden als burger en gevoelig voor milieukwesties kunt demonstreren. Hernieuwbare energiebronnen, die tot dusver niet in productie zijn, zullen ook worden opgenomen.

Naast de mogelijkheid om de buurt te transformeren met hun eigen acties, kunnen The Sims 4-spelers twee nieuwe carrières uitproberen: Craftsman en Designer.

Ecologisch leven wordt vanaf de volgende dag op de markt gebracht 5 juni op pc, MAC, Xbox One en PlayStation 4.