Ken Imaizumi is, of liever, hij was de historische medewerker van Hideo Kojima, waardoor titels als Metal Gear Solid 4, Metal Gear Solid 5 (zowel Ground Zeroes als The Phantom Pain), en de meest recente Death Stranding. Niet alleen dat, maar hij was ook mede-oprichter van de onafhankelijke studio van de bekende game-ontwerper, Kojima Productions.

Volgens wat gemeld door South China Morning PostImaizumi heeft zich bij de Chinese reus aangesloten als productiedirecteur voor de game-afdeling Tencent.

Inderdaad, de Japanse fabrikant heeft verwijderd vanuit zijn Twitter-profiel de link Kojima Productions.

Imaizumi twitter

 

Dezelfde Tencent heeft bevestigd het nemen van Imaizumi in de South China Morning Post.

Een paar dagen geleden hebben we je daarheen gebracht nieuws dat Tencent, naast het verwerven van het webdomein van System Shock 3, heeft de spelleider geïnstrueerd Scott Warner om een ​​ontwikkelteam te vormen in de Verenigde Staten.

Tencent lijkt echt van plan om een drievoudige titel A, gebruik makend van twee grote professionisti zoals Scott Warner en Ken Imaizumi.