2020 blijft geven retrospectief afkomstig van vorige generatie troosten. Als we je een paar weken geleden vertelden over een Prince of Persia verwijderd, vandaag hebben we het over een versie van Gears of War 3 ontwikkeld voor PlayStation 3 en verspreid YouTube in de afgelopen dagen.

In dit longplay van ben 8 uur we kunnen zien dat het een build is die niet te geavanceerd is in de fase van het testen van (gezien de aanwezigheid van bugs gerelateerd aan de grafische elementen) en onmogelijk te draaien op andere hardware dan een officiële ontwikkelingskit (omdat het een extra set heeft RAM vergeleken met de originele Sony-console).

Onmiddellijke reactie van epic Games, ontwikkelaar van de eerste trilogie, die via een interview met Kotaku onthulde hoe deze build (en sommige builds van Unreal Tournament 3) als test dienden om deUnreal Engine hetzelfde op PlayStation 3.

Wat denk je? Zou je een hypothetisch hoofdstuk van de serie over Sony-consoles hebben gekocht? Of zou je het op Xbox 360 hebben gelaten?