STOCKHOLM– (BUSINESS WIRE) –G5 Entertainment kondigt de release aan van zijn nieuwe gratis te spelen Match-3-puzzel, Crime Mysteries: Match-3, nu verkrijgbaar in de Apple App Store en momenteel alleen beperkt tot Canada.

Het Match-3-puzzelspel bevat duizenden puzzeloplossende niveaus met als doel het ontrafelen van mysteries voor moordzaken en het herstellen van de openbare orde in Los Angeles. In deze game kunnen spelers genieten van meeslepende gameplay en een boeiende verhaallijn terwijl ze mysterieuze misdaden onderzoeken en communiceren met intrigerende personages. Terwijl spelers worden uitgedaagd om hun detectivevaardigheden te gebruiken door verontrustende moordscènes te inspecteren en boeiende zaken te kraken, kunnen ze genieten van verbluffende graphics en historische locaties geïnspireerd door de stad Los Angeles.

Zoals bij alle nieuwe G5-games, heeft Crime Mysteries Match 3 een G5 Friends-netwerk ingebouwd, waardoor het mogelijk is om met vrienden te spelen.

Over G5 Entertainment

G5 Entertainment AB (publ) (G5) ontwikkelt en publiceert hoogwaardige gratis te spelen spellen voor zowel smartphones als tablets die gezinsvriendelijk, gemakkelijk te leren zijn en gericht zijn op het breedste publiek van zowel ervaren als beginnende spelers. De groep distribueert hun games via de app-winkels van Apple, Google, Amazon en Windows. De portfolio van het bedrijf omvat populaire spellen zoals Jewels of Rome®, Hidden City®, Mahjong Journey®, Homicide Squad®, The Secret Society® en Wordplay: Exercise your brain ™.

Via haar hoofdentiteit G5 Entertainment AB (Publ) staat G5 Entertainment Group genoteerd op het belangrijkste mid-cap segment van Nasdaq Stockholm onder het handelssymbool G5EN.ST. G5 Entertainment staat al 500 jaar op rij in de Top 6 snelst groeiende technische bedrijven van Deloitte in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Meer informatie over G5 Entertainment is te vinden op http://www.g5e.com/corporate

Contacten

Vlad Suglobov, CEO, investor@g5e.com
Stefan Wikstrand, CFO, + 46 76 00 11 115
Joo Hun Kim, IR, USinvestor@g5e.com, + 1 212 868 6760

Bron BEDRIJFSDRAAD