Je hebt het waarschijnlijk opgemerkt, maar om je geheugen op te frissen, GTA V is momenteel beschikbaar gratuitamente op 'Epic Games Store en in de volgende dagen veroorzaakte het nogal wat server problemen van de dienst. Alsof dat nog niet genoeg is, lijkt het erop dat ze dat al zijn gestolen de namen van de volgende games die aan gebruikers worden gegeven.

Hoewel aanvankelijk gedacht The Witcher 3, hoewel in de meeste gevallen de gratis games van de Epic Games Store nooit te koop worden aangeboden, is deze lijst geplaatst r / GamingLeakAndRumors het lijkt al overtuigender. Zoals je kunt zien in de lijst, hebben we het over: Civilization VIBorderlands The Handsome Collection ed Ark: Survival Evolved.

Hoewel we u adviseren om dit nieuws te nemen met tang, zo lijkt het tijdens deze Mega Sale Epic wil Triple A of heel belangrijke titels geven. En als deze geruchten gegrond zijn, dan zijn wij de eersten die ze bij u brengen.