Ondanks aanvankelijke kritiek, Epic Games Store blijkt steeds genereuzer te worden jegens pc-spelers. Als de wekelijkse gratis aanbiedingen zoals GTA V waren niet genoeg, nu is het platform begonnen gebruikers terugbetalen die de kortingen hebben gemist via de gedeeltelijke terugbetaling, een systeem dat nog niet is aangekondigd maar al actief lijkt te zijn.

De bediening is vrij eenvoudig, maar tegelijkertijd ongelooflijk: als we een spel voor de volledige prijs kopen en kort na diezelfde titel krijgt het een prijsverlaging, wij krijgen het verschil terugbetaald. De eerste die het opmerkte was Joshua Boggs, mede-oprichter van Studio Mayday, die het meldingsscherm op Twitter deelde (niet verbaasd zijn verbazing). De formulering luidt:

Je hebt onlangs een bestelling geplaatst bij de Epic Games Store. De prijs van de game die je hebt gekocht, is verlaagd, dus we betalen het verschil terug.

Door het ontbreken van officieel nieuws blijft dit systeem bestaan gehuld in mysterie, maar we kunnen alleen maar blij zijn met het bestaan ​​ervan. Samen met hen voortdurende ondersteuning voor ontwikkelaars, blijken de jongens van Epic Games echt goede mensen te zijn.