Het is leuk om terug te komen met een leuk initiatief van GOG.com in samenwerking met 07th Expansion en Manga Gamer. Higurashi Hoofdstuk 1, de visuele roman die de beroemde anime inspireerde, zal gratis beschikbaar zijn gedurende de volledige vergrendelingsperiode veroorzaakt door coronavirus.

Hieronder vindt u de synopsis aangeboden door Wikipedia:

“Higurashi When They Cry Hou vindt plaats in juni 1983 in een denkbeeldig landelijk dorp met ongeveer tweeduizend inwoners genaamd Hinamizawa. De hoofdpersoon, Keiichi Maebara, verhuist naar Hinamizawa en raakt bevriend met zijn klasgenoten Rena Ryugu, Mion Sonozaki, Rika Furude en Satoko Houjou. Keiichi neemt deel aan hun naschoolse clubactiviteiten, die voornamelijk bestaan ​​uit bordspellen en kaartspellen (met bijbehorende straffen voor de verliezer, die meestal zichzelf is). Hinamizawa lijkt aanvankelijk een normaal en vredig landelijk dorp in de ogen van Keiichi, maar de rust eindigt plotseling na het jaarlijkse Watanagashi-festival, een feest ter herdenking en dank aan de lokale god Oyashiro. Keiichi is zich er inderdaad van bewust dat in de afgelopen vier jaar één persoon is vermoord en een ander is verdwenen op de dag van het festival. Keiichi zelf wordt al snel gespannen vanwege de vreemde gebeurtenissen in verband met Watanagashi en Oyashiro. "

Om de titel te downloaden die je nodig hebt om verbinding te maken met je GOG-account, ga je naar page van de titel en voeg deze toe aan de winkelwagen. Van daaruit kunt u kiezen of u het via de laucher op uw computer wilt installeren GOG Galaxy of profiteer van de versie DRM-Free. En hier houdt het niet op! Waarom tot Juli 14 2020, kunnen de volgende hoofdstukken van de titel worden gekocht met 75% korting.