Als je in dat deel van de mensen zit die hun ervaring hebben gezien Call of Duty Warzone geruïneerd door de valsspelers, we hebben uitstekend nieuws voor je. De nieuwe anti-cheat-systeem onlangs geïntroduceerd door Infinity Ward het lijkt buitengewoon effectief te zijn in het verpesten van het leven van al diegenen die software misbruiken om hun kansen op overwinning te vergroten. En deze, vooral het deel dat ervoor heeft betaald, ze zijn erg boos.

Het systeem dat is geïntroduceerd om de cheaters te blokkeren is heel eenvoudig: vanaf nu vereist de registratie van een nieuw Call of Duty Warzone-account deauthenticatie via sms, en als een profiel is verbannen hetzelfde lot gebeurt met het telefoonnummer gebruikt om het te maken. Als een frauduleuze speler wordt geschorst vanwege het gebruik van cheats, wordt hij voor altijd geblokkeerd (tenzij koop een nieuwe simkaart, naast de software).

Valsspelersforums staan ​​nu vol met zeurende mensen die niet meer kunnen spelen. Wat een heerlijk gevoel. Bedankt, IW. van COD Warzone

De introductie van dit systeem heeft de Call of Duty Warzone-cheaters erg woedend gemaakt. Veel gebruikers op Reddit sommigen hebben met enige vreugde gerapporteerd restitutieverzoeken gesteld om leveranciers te bedriegen, van kopers die boos zijn over de noodzaak om nieuwe telefoonnummers te krijgen om te blijven spelen na het verbod. De woede is begrijpelijk, aangezien sommige software ook kan kosten honderden dollars. Alles kan natuurlijk worden opgelost door beter te worden, maar sommigen kunnen dat natuurlijk niet.