Pikmin 3 zou volgens recente geruchten klaar zijn om in een vernieuwde Deluxe-editie op Nintendo Switch te landen.

Na de onverwachte aankondiging van vandaag door Paper Mario: The Origami King, het lijkt erop dat we binnenkort een verhaal kunnen bekijken dat de afgelopen jaren een beetje terzijde is gelaten. We praten over Pikmin die volgens Venture Beat (site die naar verluidt de Paper Mario een tijdje geleden aankondigde) binnenkort zou kunnen terugkeren naar Switch. Volgens de site zou Nintendo een traditionele Nintendo Direct hebben opgegeven vanwege de moeilijkheden met betrekking tot Covid-19, dus gericht op veel kleine advertenties verspreid over deze periode (begonnen vandaag).

Onder de geruchten titels zouden er zijn Pikmin 3 Deluxe, een heruitgave van de titel die jaren geleden op de Nintendo Wii U werd uitgebracht. Dat het tijd is voor de aankondiging van de collectie Super Mario 3D veel gepraat de afgelopen maanden?