Meld je nu aan om nieuwe tracks te bespelen, met personalisatiefuncties

LOS ANGELES– (BUSINESS WIRE) - Het kartspel met gratis deelname waar iedereen op zat te wachten, KartRider: Drift, zal zijn tweede gesloten bètafase houden vanaf 3 juni 2020, via Nexon Launcher, Steam en Xbox One, inclusief Xbox One X die platformonafhankelijk spelen mogelijk maakt. Spelers kunnen zich aanmelden qui om de kans te krijgen om deel te nemen aan de tweede gesloten bèta die vandaag begint!


Spelers die zijn uitgenodigd voor de tweede gesloten bèta, ontvangen een acceptatie-e-mail en kunnen de game al downloaden vanaf 1 juni 2020 om 19 uur PDT (US West Coast DST). Spelers die hebben deelgenomen aan de eerste gesloten bèta worden automatisch opgenomen.

Tijdens de gesloten bètaperiode leren spelers een nieuw personage kennen (Diz) en nieuwe skins voor bestaande personages, evenals andere karts en tracks. De gesloten bètafase zal ook nieuwe functies laten zien, zoals de Racing Pass en een nieuwe single school Racing School-modus, waarin beginnende en ervaren spelers hun racevaardigheden kunnen verbeteren.

Maatwerk zal het belangrijkste onderdeel zijn van deze gesloten bèta met een preview van de nieuwe coatings, waarmee bestuurders hun karts kunnen schilderen en unieke ontwerpen kunnen maken voor maximale aanpassing. Deelnemers hebben ook toegang tot de verschillende verbeteringen die aan de kart kunnen worden aangebracht, inclusief borden naar keuze en decoraties met een reeks nieuwe accessoire-ballonnen en emoticons voor personages.

Spelers zullen ook een vernieuwde gebruikersinterface zien met nieuwe HUD (HeadsUp Display: front view display) en contextuele achteruitkijkspiegel. De koppelingservaring is ook verbeterd omdat spelers in de wachtrij worden geplaatst op basis van de prestaties die ze in de tutorial hadden. De rij-fysica van de game is ook verbeterd sinds de eerste gesloten bèta om de hardloopervaring te verbeteren.

Om de spelers te belonen die tijdens de besloten bèta aan het spel meedoen, worden speciale prijzen voor de openingssessie ontgrendeld, zoals de schildpad-kart, de Bunny Buggy-kart, de Simian Scrapper-kart en de Deuce Coupe-kart. Alle bèta-deelnemers ontvangen bij de officiële lancering ook een artikel uit de White Cloud-ballon.

Spelers die zich aanmelden voor de gesloten 2 in bèta www.kartriderdrift.net ze zullen een eerbetoon ontvangen omdat KartRider: Drift is een overeenkomst aangegaan met HyperX, ViewSonic en DXRacer om kans te maken op exclusieve prijzen.

De gesloten bèta van KartRider: Drift zal wereldwijd beschikbaar zijn op Nexon Launcher, Steam, Xbox One, inclusief Xbox One X, met uitzondering van Japan en China op consoles. Volg deze stappen om een ​​volledige lijst met beschikbare regio's te zien collegamento.

Voor meer informatie over KartRider: Drift bezoeken www.kartriderdrift.net of volg @KartRiderDrift op Twitter voor de laatste updates en informatie over races en geschenken.

Sociale media: Facebook / Twitter / Instagram / Onenigheid / Officiële website

Bronnen voor de pers:

Informazioni su KartRider: Drift http://kartrider.nexon.net/

KartRider werd gelanceerd in 2004 en is een populaire multiplayer-raceserie met meer dan 300 miljoen pc-spelers op zijn naam. Bij zijn debuut bij het westerse publiek, KartRider: Drift haalt inspiratie uit eerdere herhalingen van het spel en biedt competitief racen met slippende voortgang, met verschillende spelmodi en push-personalisatie van zowel het personage als de kart. Gratis beschikbaar op Steam PC, Xbox One, inclusief Xbox One X en Nexon Launcher (pc), KartRider: Drift biedt de mogelijkheid om verschillende platforms te gebruiken om vrienden uit te dagen, ongeacht het gekozen platform of hun geografische positie.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.net/corporate/about-nexon/

Nexon America Inc., opgericht in 2005, biedt uitstekende vaardigheden op het gebied van gratis online games en real-time assistentie tijdens het spelen, gebruikmakend van de sterke punten van het merk NEXON Co., Ltd. ("Nexon") en deze aan te passen aan de specifieke voorkeuren van westerse gebruikers. . Al meer dan een decennium beheert Nexon America iconische titels zoals MapleStory en Mabinogi die records hebben gebroken en boeiende spelers hebben. Nu er nieuwe projecten aan de horizon opdoemen, blijft Nexon America trouw aan de pioniers- en innovatiegeest van het moederbedrijf, met een op spelers gerichte aanpak en de ontwikkeling van de best mogelijke spelervaringen voor de westerse markt.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com

Bron BEDRIJFSDRAAD