Het jaarlijkse wereldtoernooi gewijd aan vechtspellen, deEVO 2020 het zal doen. Coronavirus heeft de organisatoren niet tegengehouden die nu op de gemeenschappen zullen vertrouwen om vijf weken te organiseren online evenementen. Laten we samen zien waar dit uit zal bestaan EVO Online:

Deze nieuwe editie bevat oefenwedstrijden en speciale evenementen gewijd aan de titels van de eerste line-up: Granblue Fantasy Versus, Dragon Ball FighterZ, Tekken 7, Street Fighter 5, Samurai Shodown, Soul Calibur 6en Under Night In-Birth Exe: Late [cl-r]. Daarnaast zijn er nog vier toernooien gewijd aan Mortal Kombat 11: Aftermath, Skullgirls, Ze zijn vechthonden e Killer Instinct. Hier zijn de geplande data:

  • 4 - 5 juli
  • 11 - 12 juli
  • 18 - 19 juli
  • 25 - 26 juli
  • 31 juli - 2 augustus

De enige die niet op de lijst staat, is Super Smash Bros. Ultimate. De titel van Nintendo is op onverklaarbare wijze verwijderd uit de line-up van het evenement. Was het de schuld van de netcode-gerelateerde problemen die de titel beïnvloeden? Of iets anders? We weten het niet. Zeker is dat EVO - althans voor dit jaar - het zonder een van haar vlaggenschiptoernooien zal moeten stellen.