PlayStation 5Sony heeft bevestigd dat ondanks enkele complicaties van het Coronavirus, de lancering van Playstation 5 staat nog steeds gepland voor eind 2020.

In de marge van de presentatie van de financiering geven met betrekking tot 2019 specificeerde Sony dat de gamingafdeling positieve resultaten heeft behaald, met goede verkoop van de Playstation-hardware en een toename van het aantal abonnees op de Playstation Plus, terwijl de lancering van de nieuwe console nog steeds gepland is voor het einde van het lopende jaar.

In het bijzonder, Sony Hij voegde eraan toe: "Wat betreft de lancering van Playstation 5, hoewel sommige factoren, zoals thuiswerken en beperkingen op internationale reizen, een belemmering vormden voor het testproces van de productielijnen, gaat de ontwikkeling door en wordt verwacht dat de lancering van de console zal eindigen 2020 '.

Het is duidelijk hoe de situatie onderhevig is aan veranderingen als gevolg van de delicate wereldsituatie, maar voorlopig blijft de release van Playstation 5 veilig.