Investering in dubbel personeel en uitbreiding van R&D voor "Game of Thrones" Character Tech; Samenwerken aan nieuwe consolegame

VANCOUVER, British Columbia– (BUSINESS WIRE) -Ziva Dynamics, makers van de meest geavanceerde personagesimulatiesoftware van Hollywood, kondigde vandaag de voltooiing aan van een zaadronde van $ 7 miljoen onder leiding van Grishin Robotics, Toyota AI Ventures en het New Horizons Fund van Millennium Technology Value Partners. De financiering zal worden gebruikt om belangrijke aanwervingen te doen, de ontwikkeling van Ziva's realtime digitale personage-engine te bevorderen en de verkoop- en marketingmogelijkheden van het bedrijf radicaal uit te breiden.

Het geesteskind van Academy Award-winnaar James Jacobs en USC Associate Professor of Computer Science Jernej Barbic, Ziva's tool voor het maken van personages, is al gebruikt door meer dan 100 studio's op titels als Game of Thrones, De Meg en Captain Marvel. Deze technologie verandert het proces van het creëren van personages fundamenteel door simulatie van in de natuurkunde ingebedde weke delen naar de voorhoede van de media- en entertainmentindustrie te brengen. Met Ziva produceren artiesten snel CG-personages met dynamische spieren, vet en huid die automatisch buigen, rimpelen en schudden zoals ze in het echte leven zouden doen.

De investering heeft Ziva al in staat gesteld om sterk nieuw talent binnen te halen om softwareontwikkeling en R&D te versnellen, en de acceptatie door AAA-gamestudio's en Fortune 500-klanten te vergroten. Ziva's open architectuur (ZOA) en real-time platforms, die later dit jaar zullen worden vrijgegeven voor het publiek, zullen real-time personages in staat stellen om te strijden tegen hun offline film-tegenhangers.

"De videogamebranche zal tegen 300 meer dan 2025 miljard dollar bereiken en consolegames, de snelst groeiende gamecategorie, alleen al in 47.9 meer dan 2019 miljard dollar. We zijn er trots op dat we al grote titels voor next-gen consolegames hebben geleverd ", aldus James Jacobs en Jernej Barbic, medeoprichters van Ziva Dynamics. "Onze biomechanica, zachte weefsels en machine learning-technologieën kruisen eindelijk de optimalisatie van gameconsoles, waardoor we personages van de hoogste kwaliteit kunnen introduceren in een ruimte die constant op zoek is naar betere, snellere resultaten. Met onze nieuwe partners en financiering kunnen we onze R & D-uitgaven verdubbelen, de productie versnellen en een bepalende rol spelen in de meest geavanceerde grafische ervaringen. "

"James en Jernej hebben een grote impact op de filmindustrie met hun geavanceerde 3D-karaktertechnologie", zegt Dmitry Grishin, medeoprichter van Grishin Robotics. "We zijn een groot voorstander van de convergentie van film-, animatie- en online gaming-inhoud en zijn erg enthousiast om samen te werken met Ziva bij het bouwen van industriestandaard software voor het maken van personages voor het snel groeiende digitale entertainmentuniversum."

Over Ziva Dynamics

Ziva Dynamics is 's werelds toonaangevende softwarebedrijf voor virtuele karakters. Het natuurkundige reken- en simulatieplatform van Ziva, in combinatie met gestandaardiseerde karakteractiva, biedt baanbrekende oplossingen voor het creëren van hoogwaardige virtuele mensen en wezens en het ontwerpen van levensechte digitale ervaringen. Ziva's technologie, opgericht in 2015, wordt wereldwijd gebruikt door toonaangevende film-, entertainment-, retail- en consumentenmerkbedrijven. Ga voor meer informatie over Ziva Dynamics naar: www.zivadynamics.com.

Contacten

Druk voor meer informatie alleen op:
Colin McLaughlin
colin@liaisonpr.com

Bron BEDRIJFSDRAAD