De meme van Tony Hawk's Pro Skater is dood! Het doden van hem was echter een gelukkige aankondiging voor fans van de serie die voor het eerst in 1999 arriveerde PlayStation, SEGA Dreamcast e Nintendo 64: de eerste twee hoofdstukken van de serie worden herhaald door Activision met een remake van Plaatsvervangende visie.

In deze trailer voor Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2kunnen we zien hoe Vicarious 'nostalgie-operatie in de voetsporen treedt van de collecties die eraan gewijd zijn Crash BandicootSpyro uitgebracht in de afgelopen jaren: de code wordt gerepliceerd, om de natuurgetrouwheid van de oorspronkelijke titel opnieuw voor te stellen de grafische sector zal helemaal komen gereorganiseerd.

Binnen de twee titels zie je niet alleen de inhoud van de originele titels, maar ook een reeks innovaties waaronder de introductie van nieuwe trucjes presteren en de mogelijkheid om meteen te spelen in de geheime stages. Je eigen stages creëren en multiplayer zal worden herzien en moderne functies worden opgenomen online..

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 wordt uitgebracht voor PlayStation 4Xbox One ed Epic Games Store op 4 september 2020. Bovendien kunnen degenen die de game pre-orderen genieten van een speciale demo met het iconische niveau Magazijn.