Onder de films die binnenkort uitkomen is er een speciale speelfilm naar een van de meest geliefde en belangrijke videogamepictogrammen in de geschiedenis van videogames: Super Mario. Op dit moment zijn er weinig details van deze film. Wat de soundtrack betreft, lijkt het er echter op dat er een belangrijke componist bij betrokken zou kunnen zijn.

Grant Kirkhope, bij veel gamers bekend als de muzikant van veel soundtracks voor videogametitels zoals: Banjo-Kazooie, Yooka-Laylee of, als we het hebben over nieuwere games, Mario + Rabbids Kingdom Battle naar het schijnt hebben voorgesteld om muziek te maken van de film Nintendo en Illumination Entertainment.

Op dit moment is het gewoon een gerucht, dus niets concreets, maar volgens wat de site meldt Stripboek, veel fans door Grant ze zouden met enthousiasme verwelkomen dit mogelijk voorstel (niet te versluierd, zoals ook zijn ouders getuigen sociale kanalen) van de kunstenaar.

De Super Mario-animatiefilm zal naar verwachting volgend jaar in de bioscoop verschijnen en omvat Shigeru Miyamoto (als vertegenwoordiger van Nintendo) en Illumination Entertainment, dat voor niet-ingewijden de Amerikaanse studio-auteur is van talloze animatiefilms zoals de serie van Despicable Me o minions.