Disco Elysium het is een van de beste indiegames van 2019 en zeker een van de beste tekst-rollenspellen ooit. Het is geen toeval dat het onze is recensie hij praat er heel goed over, maar zoals in de kantlijn aangegeven, alleen de Engelse taal is aanwezig.

Een groot obstakel voor degenen die geen uitstekende kennis van deze taal hebben, aangezien we in het spel meer dan een miljoen woorden vinden met een niet helemaal eenvoudig Engels. ZA / UM in deze uren heeft zij dat echter aangekondigd het spel wordt ook vertaald in andere talen: als je voor Koreaans, Spaans, Portugees, Russisch, Duits en Frans al zeker bent van de aankomst, de Italiaan twijfelt nog.

Via een enquête is dat inderdaad zo over andere talen kan worden gestemd waarin Disco Elysium moet worden vertaald en alleen degenen die de meeste stemmen krijgen, zullen dan een lokalisatie zien. De komst van de Italiaan in dit enorme rollenspel het hangt allemaal van ons af dan: ren verder speciale website e stem onze taal, deel het nieuws, vertel het aan je vrienden.

Hoe meer we zijn, hoe groter de kans dat we de Italiaan hebben Disco Elysium er zal zijn!