De lange lijst met geannuleerde evenementen in 2020 wordt met de dag langer. Zelfs de Tokyo Game Show 2020, gepland voor eind September moest zich overgeven coronavirus, het annuleren van haar evenement op de beurs. Het evenement zal echter het digitale formaat aannemen alleen voor dit jaar.

Tokyo Game Show 2020Via een drukken, de organisator van het videogame-evenement gewijd aan de Japanse markt, heeft aangekondigd bereid te zijn om de beurs in digitaal formaat te verplaatsen:

“Gezien de verspreiding van Coronavirus (COVID-19) op wereldwijde schaal en de onvoorspelbare situatie in Japan, kwamen de organisatoren en medeorganisatoren tot deze beslissing na een lang gesprek over de prioriteit op de gezondheid en veiligheid van bezoekers, exposanten en van geïnteresseerde partijen. We vragen uw begrip en medewerking. "

Op dit moment is er geen nieuws meer over de data, maar de Tokyo Game Show website garandeert dat er in de loop van de maand meer nieuws zal komen Mei.