Heb je er ooit van gedroomd om drugs te verkopen?
Ok, ik herlees deze eerste zin, ik weet dat er misschien iets mis is, maar dit is letterlijk wat de game in kwestie je biedt. Drugdealer Simulator is, in naam en in feite, een splitsingssimulator, waarin u verschillende soorten drugs moet doorverkopen aan uw steeds groter wordende klanten en zo uw misdaadgebied moet uitbreiden. De naam zou je kunnen doen denken dat het een prullenbakspel is, slecht ontwikkeld, zonder enige zorg en dat gemakkelijk geld wil verdienen, een beetje zoals de Russische spellen waarin je een uur lacht en dan om terugbetaling vraagt Stoom in de hoop dat je wordt geaccepteerd. Nou, je kunt deze ideeën gerust terzijde schuiven: Drug Dealer Simulator is ongelooflijk dieper en beter genezen dan ik had verwacht.

Drugdealer Simulator

Zonder enige achtergrond in het verhaal van de hoofdpersoon, worden we wakker in een klein huis, zonder werk en met heel weinig geld opzij. Kortom, we bevinden ons niet echt in een goede situatie, gelukkig biedt een vriend ons een baan aan met snelle en gemakkelijke verdiensten: verkoop wat drugs voor hem. Hier begint onze klim naar succes, zoals enkele onwetende Heisenberg-romans in de chemie. De game speelt zich af in een naamloze Zuid-Amerikaanse wijk, zo erg zelfs dat we drugs kopen van een mysterieuze man kartel en dit zou ook de haat en wreedheid van de politie verklaren, met een avondklok van 21 tot 7 uur. Onmiddellijk maken we kennis met het eenvoudige Drug Dealer Simulator-systeem: we moeten het medicijn bij onze leverancier kopen, het naar huis brengen, het op tafel leggen in zodat u het kunt opdelen in kant-en-klare pakketten en wacht op berichten. Alle verschillende contacten en verzoeken verlopen via onze laptop, waarmee wij berichten ontvangen en beantwoorden via een anoniem platform. Het spel is allemaal in de eerste persoon, de modellen en animaties zijn gewoon gruwelijk maar het doet niets: ze zijn niet het belangrijkste element, we moeten nadenken over drugs en veel geld verdienen. Aan de andere kant was het softwarehuis goed in het karakteriseren van de buurt waarin we leven, met overal veel kleine goodies: muurschilderingen, schetterende muziek uit de verschillende huizen, er is bijna nooit stilte in de stad behalve 's nachts, wanneer de situatie het wordt ook verontrustend.

Na het maken van onze eerste uitwisselingen is het mogelijk level omhoog e versterken zo een van onze vaardigheden: we kunnen bijvoorbeeld beslissen om meer uithoudingsvermogen te hebben, sneller te rennen of grotere zakken te hebben, om meer spullen mee te nemen. Nivelleren stelt je ook in staat om ontgrendel nieuwe delen van de stad waarin we onze goederen kunnen verkopen, zolang er op andere gebieden een goede mate van respect is bereikt en in dit geval is het een goede regel om een ​​wandeling te maken, misschien met wat gratis monsters op zak, om het aan iemand te geven en te vangen dus nieuwe klanten. Wees voorzichtig, overdag is het relatief gemakkelijk om de stad te verkennen, maar er zijn niet veel bestellingen. Het is leuk 's nachts: veel meer bestellingen, veel meer geld maar ook politiepatrouilles. Bovendien, hoe meer we goed werken, hoe meer we onze omzet verhogen, maar tegelijkertijd we trekken ook veel aandacht. Met het verstrijken van de uren nemen de patrouilles in aantal toe, ze kunnen zich ook uitrusten met anti-drugshonden met een onfeilbare flair tot echt DEA overvalt. In het geval dat een eenvoudige patrouille een zoekopdracht wil uitvoeren, is het altijd beter om te proberen te ontsnappen, ook omdat er meestal in de rugzak een behoorlijke hoeveelheid verschillende soorten drugs klaar is voor verkoop. In het geval dat de ontsnapping mislukt, verliezen we alles wat in ons bezit was op het moment van gevangenneming. Dus als je net de hoeveelheid voor de verkoop hebt meegebracht, is dat goed, maar als je bent vergeten het zuurverdiende geld thuis te laten na een dag werken, kun je afscheid nemen. Denk goed na over wat u mee moet nemen, elk object heeft een gewicht, is fysiek en neemt ruimte in beslag, inclusief geld, wat altijd beter in de huiskluis kan worden achtergelaten, tenzij u boodschappen wilt doen in de verschillende winkels.

Aan de andere kant, door geld te blijven verdienen, kunnen we het ons ook veroorloven om naar een ander deel te verhuizen. In feite is het mogelijk om nieuwe bases en nieuwe schuilplaatsen te ontgrendelen, met steeds grotere maten en te worden ingericht met een basis huisvestingssysteem, evenals gereedschappen om steeds preciezere medicijnen te snijden. Nadat je jezelf vertrouwd hebt gemaakt met de basis van het spel, is het een goede regel om een ​​beetje te snijden in de pure drug die we kopen, om een ​​groter gewicht te krijgen voor de verkoop en er dus meer geld uit te halen. Door bijvoorbeeld zuiveringszout of waspoeder in te kopen, kunnen we onze witte poeders uitbreiden. Maar wees voorzichtig: elke klant heeft zijn eigen persoonlijke tevredenheidsindicator, als hij niet houdt van de gesneden spullen die we verkopen, stopt hij misschien met bestellen. Het is altijd een goed idee om te wachten tot een klant verslaafd raakt, zodat je de kwaliteit geleidelijk kunt verlagen (hoe meer ik deze dingen schrijf, hoe smeriger ik me voel). Het is echter jammer dat het hele mechanisme dat ik u zojuist heb beschreven al snel saai wordt. Na een paar uur komt alles neer op het neerleggen van het medicijn dat we op de werktafel hebben, en daarmee een stap in te gaan. Na het plaatsen van het medicijn moeten we het in een container verplaatsen, waarop we vervolgens moeten klikken, beslissen hoeveel pakketten moeten worden gemaakt en welk gewicht. Dit proces wordt echt uitputtend en vervelend, vooral wanneer we verschillende soorten drugs beginnen te verkopen en in wezen is het spel er uiteindelijk allemaal. Kopen, knippen, delen, verkopen, herhalen. Er moet echter worden gezegd dat dit allerlaatste probleem gemakkelijk kan worden opgelost door toekomstige patches en dat het spel tenslotte niet mag worden weggegooid. Natuurlijk, misschien is de prijs iets hoog zoals voorgesteld, maar in het geval van kortingen raad ik het aan. Het aanbod gaat ook vergezeld van een goede vertaling naar het Italiaans, compleet met een willekeurig jargon in de verschillende zinnen.