Is het een man of een beer? De ongelooflijke kracht van Hector Mendoza maakt hem een ​​geduchte tegenstander voor alle gangsters in Desperados III. Neem een ​​bedreigende bijl mee naar ... nou, het is beter om het alleen te zien. Plaats ook je geliefde berenval genaamd 'Bianca', precies waar je tegenstanders erop kunnen stappen. Als deze eliminatiemethoden nog steeds niet effectief genoeg voor u zijn, Hector heeft ook een krachtig geweer met de mogelijkheid om meerdere doelen met één schot neer te schieten.

Als je nieuwsgierig bent naar de achtergrond van Desperados III, mis dan de twee dev dagboek van Mimimi-spellen, waar het team vertelt over hun inspiratie, motivaties, doelen en al het plezier dat op je wacht. De afleveringen zijn beschikbaar op het THQ Nordic-kanaal met elke woensdag nieuwe afleveringen.

Je kunt nu de pre-order van Desperados III en de Collector's Edition voor pc, PlayStation4 en Xbox One.

Bestel de Digital Deluxe Edition voor een beperkte tijd voor dezelfde prijs als de Standard Edtion voor pc en Xbox One!

Over Desperados III
Desperados III is een realtime tactisch spel dat zich afspeelt in een ruig Wild West-scenario. Neem de leiding over een bende criminelen door ze te veranderen in een zeer functionele groep van onwaarschijnlijke helden en heldinnen. Hun sterke en gevarieerde persoonlijkheden worstelen om samen te werken, maar verenigen uiteindelijk hun potentieel om hun vaardigheden te combineren en een schijnbaar superieure vijand uit te dagen. Verdreven door meedogenloze bandieten en corrupte advocaten, moeten de Desperados het tij van elke missie keren.

Belangrijkste kenmerken
Voer maximaal vijf Desperados aan en gebruik hun dodelijke vaardigheden om heimelijk vijandelijke rangen te verslaan;
• Voltooi elke missie door te kiezen uit een grote verscheidenheid aan verschillende oplossingen en paden;
• Vernietig schijnbaar onmogelijke vijanden met zorgvuldige planning en tijdige executies;
• Bewonder de glorie van klassieke scenario's uit het Wilde Westen, zoals de grensstad, de woestijnkloof, de Mississippi-moerassen, grote moderne steden en vele andere locaties, zowel overdag als 's nachts;
• Versla je vijanden door te kiezen tussen dodelijke en niet-dodelijke opties, stealth en vurige wapens en verschillende moeilijkheidsgraden.