Na Project xCloud-aanmeldingsfase, Microsoft heeft aangekondigd dat ze sinds gisteren zijn de eerste uitnodigingen voor de dienst begonnen. Dus kwamen we bij lanceren, zelfs als het wordt getest, van de videogamestreamingdienst ook in Italië.

Ze vertrekken vandaag Italië en in 7 andere West-Europese landen - België, Denemarken, Finland, Ierland, Noorwegen, Spanje en Zweden - de eerste uitnodigingen voor toegang tot de Project xCloud-preview. De uitbreiding van de preview bevestigt de inzet van de Xbox om een ​​toenemend aantal spelers over de hele wereld toegang te geven tot Microsoft-technologie en de toekomst van gamestreaming tot leven te brengen.

We herinneren hieronder aan de basisvereisten om toegelaten te worden tot de preview van Project xCloud.

  • Een Microsoft-account en een Xbox-gamertag. Als je momenteel geen Microsoft-account of Xbox-gamertag hebt.
  • Een Android-smartphone of -tablet met Android 6.0 of hoger met Bluetooth-versie 4.0.
  • Een voor Bluetooth geschikte Xbox One draadloze controller.
  • Toegang tot wifi of mobiele dataverbinding die een downloadsnelheid van 10 Mbps ondersteunt, vergelijkbaar met videostreaming. Als u een Wi-Fi-verbinding gebruikt, wordt een 5Ghz-verbinding aanbevolen.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het uitproberen van de service, nodigen wij u daarom uit om toegang te krijgen tot de inschrijfpagina op het officiële uitnodigingsverzoek.